Adaptacija kupatila

Adaptacija kupatila

Adaptacija kupatila obuhvata različite vodoinstalaterske radove i usluge kako bi se poboljšala funkcionalnost, estetika i bezbednost. Možda se kupatilo čini kao najmanja prostorija od svih ostalih, ali radovi u kupatilu mogu da budu zahtevni.

Tako da radovi na adaptaciji u kupatilu jesu jako zahtevni, pošto je uloga samog kupatila velika, a protok vode u kupatilu najveći. Dobar i kvalitetan rad, zahteva određeno vreme. Uvek nas možete kontaktirati, kako bi na vreme krenuli sa predviđenim radovima.

Adaptacija kupatila i usluge koje nudimo:

Adaptacija kupatila obuhvata različite vodoinstalaterske radove i usluge kako bi se poboljšala funkcionalnost,

Koje su to najčešće usluge koje se odnose na adaptaciju samog kupatila. Pre samog navoda usluga, moramo reći da postoje i neki atipični radovi koje nismo opisali ali su u ponudi. Tako da je dovoljno da nas kontaktirate kako bi smo se dogovorili oko radova koje ste predvideli u ovom delu kuće, stana ili poslovnog prostora.

Instalacija nove sanitarije:

Ovo uključuje ugradnju nove WC šolje, umivaonika, tuš kabine ili kade prema vašim željama i potrebama.

Zamena vodovodnih cevi:

Stare vodovodne cevi mogu biti podložne koroziji ili curenju. Adamptacija kupatila podrazumeva i zamenu ovih cevi kako bi osigurali pouzdan i bezbedan vodovodni sistem.

Instalacija hidromasažne kade ili tuš kabine:

Ako želite dodatnu udobnost u svom kupatilu, možete razmotriti instalaciju hidromasažne kade ili modernih tuš kabina. Naravno naše usluge idu ruku pod ruku sa modernim vremenima i savremenim opremanjima, tako da ako imate na umu nešto slično, mi vam stojimo na raspolaganju.

Podešavanje vodovodnih priključaka:

Mi možemo prilagoditi položaj i visinu vodovodnih priključaka prema specifičnim potrebama. Ovaj deo se odnosi posebno ako se radi o prilagođavanju kupatila za osobe sa posebnim potrebama ili osobe koje imaju određenu povredu i potrebno im je dodatno prilagođavanje.

Postavljanje keramičkih pločica:

Možemo biti uključeni u postavljanje keramičkih pločica na zidove i podove kupatila, uz osiguranje pravilnog postavljanja vodovodnih instalacija iza pločica. Na ovaj način vi ste bezbedni, pošto mi kao vodoinstalateri najbolje znamo da obezbedimo cevi prilikom oblaganja zida pločicama.

Montaža slavina i tuševa:

Instalacija novih slavina, tuševa i drugih vodovodnih armatura može značajno unaprediti funkcionalnost i izgled kupatila. Ako želite da menjate dodtrajale ili opremate novo kupatilo, na raspolaganju smo vam za sve pomenuto.

Ugradnja odvoda i sifona:

Pravilna instalacija odvoda i sifona ključna je za održavanje funkcionalnosti vodovodnog sistema i sprečavanje neprijatnih mirisa. Možemo reći da je ova stavka možda jedna od glavnijih kada je reč o samom kupatilu. Svi žele da imaju dobro opremljeno i funkcionalno kupatilo, koje nije podložno neprijatnim mirisima.

Postavljanje ventilacije:

Dobra ventilacija je važna za sprečavanje buđi i održavanje optimalnih uslova u kupatilu. Mi postavljamo i adaptiramo ventilacioni sistem u vaše kupatilo. Razlog zašto je ovo tako važno, jeste velika količina vlažnosti u kupatilu koja može da izazove niz problema, ako se ventilacioni sistem pravilno ne postavi. Tako da ozbiljnost u ovom delu usluge je podjednako važna kao i stručnost.

Instalacija sistema za filtriranje vode:

Ako želite poboljšati kvalitet vode u kupatilu, možemo instalirati sisteme za filtriranje vode. Ovo je sve popularnije, i sve nas više klijenata zove iz ovog razloga. Tako da ako ste kupili filter za poboljšanje kvaliteta vode, mi stojimo na raspolaganju da isti i instaliramo.

Pre adaptacije kupatila

Pre same adaptacije kupatila, naravno da vodimo računa o bezbednosti samog stana, poda i ostalog inventara u stanu. Tako da je zaštita obavezna i podrazumevana procedura sa naše strane.

Nakon adaptacije kupatila

Nakon adaptacije kupatila sav otpadni materijal, šut i ostalo mi odlažemo. Tako da vama ostaje apsolutno čisto kupatilo koje je spremno za upotrebu.

Ako želite da postignete željeni rezultat kada se radi o adaptaciji kupatila, mi vam stojimo na raspolaganju. Dovoljno je da nas pozovete i objasnite šta ste to zamislili, nakon toga mi vašu zamisao sprovodimo u delo.

Ostale usluge

Mašinska odgušenja

Mašinska odgušenja

Mašinsko odgušenje odnosi se na korišćenje određenih uređaja ili alata kako bi se otklonili začepljenja u vodovodnim cevima. Možemo reći da je ovo...

Postavi pitanje