Popravka montaža i zamena kada i tuš kabina

Popravka montaža i zamena kada i tuš kabina

Usluge ugradnje i zamene tuš kabine vršimo za sve modele nezavisno od proizvođača i gabarita. Ugradnju sanitarija radimo na celoj teritoriji Beograda i ubrajamo ovu uslugu u hitne intervecije.To znaci da smo dostupni za Vas 24h dnevno, sedan dana u nedelji, uključujući i praznike.

Osim montaže tuš kabine, nudimo i sledeće usluge:

– Montaža kade
– Montaža wc šolje
– Montaža bojlera
– Montaža bidea
– Montaža sudopere
– Montaža sifona..

Montaža tuš kabine zahteva niz aktivnosti koje vodoinstalateri moraju uraditi pre same ugradnje tuš kabine. To znači da je prvo potrebno utvrditi stanje prostora gde se montira tuš kabina.Postoji razlika u tome da li vec u kupatilu postoji neki vid sanitarija za tuširanje, stara tuš kabina, ili se radi o praznom prostoru gde je potrebno ugraditi novu tuš kabinu.

U zavisnosti od toga o kojem slučaju se radi naši majstori su spremni da u najbržem roku obave ova zadatak. Ukoliko se radi o već postojećoj tuš kabini koja ne radi kako treba zbog dotrajalosti ili nečega drgog nudimo vam usluge popravke tuš kabine kao i kade.  Ukoliko se ugrađuje tuš kabina, i reč je o praynom prostoru naši majstori su spremni da prosto pripreme i da u najkraćem roku postave novu tuš kabinu.

Naša ekipa se sastoji od velikog broja vrhunskih vodoinstalatera koji su obučeni dugogodišnjim iskustvom i opremljeni najmodernijom opremom za ugradnju sanitarija, pa i tuš kabina. Adekvata oprema za ugradnju sanitarija je veoma važna zbog toga što njena upotreba sprečava curenje vode. posle svake inervencije koju naš tim izvrši prostor se ostavlj čistim i urednim u najkraćem mogućem roku.

Ostale usluge

Postavi pitanje