Popravka/zamena

Vodoinstalaterske usluge: Popravka i zamena
 
Usluge koje pružamo mogu biti široke i morate razumeti da nije svaki problem isti, tako da određen problem od nas iziskuje i drugu vrstu posla. Međutim mi smo se potrudili da opišemo naš obim posla u što širem smislu, kako bi vama bilo lakše da nam opišete vaš problem. Nije problem da li menjamo ili popravljamo, bitno je da znate da uvek postoji rešenje.

Popravka curenja: Često vršimo popravke curenja na cevima, priključcima, slavinama i drugim delovima vodovodnog sistema. Ovo je tipičan posao za vodoinstalatera i obavljamo ga svakodnevno. Svaki posao je lak ako ga radi osoba sa iskustvom, rutina u poslu znači i dobro obavljen posao.

Zamena ili popravka slavina: Ako imate slavinu koja kaplje ili neispravnu slavinu, vršimo popravku ili zamenu. Najčešći poziv takođe jeste i curenje iz slavina. Ovo može biti ozbiljan problem zbog vode koja se taloži i prelazi u vlagu. Regujte na vreme, i slobodno nas kontaktirajte ako je ovo i vaš problem.

Popravka WC šolje: Uključuje popravke rezervoara za vodu, zamenu ventila, popravku curenja ili zamenu cele WC šolje. U zavisnosti od problema, tako pronalazimo i rešenje. Uglavnom za nas ne postoji nerešiv problem.

Odčepljivanje odvoda: Problem sa začepljenim odvodima u kuhinji, kupatilu, ili drugim delovima doma, možda ste skoro imali ovakav problem ili ga imate upravo sada. Verovali ili ne začepljeni odvodi su jedni od najčešćih problema u našem poslu, uvek se možete osloniti na nas i kontaktirati nas kako bi što pre sanirali problem.

Zamena cevovoda: U nekim slučajevima, stare cevi mogu postati korodirane ili oštećene, tako da vršimo zamenu kako bi očuvali funkcionalnost sistema. Oštećene ili korodirane cevi mogu izazvati problem u čitavom stanu ili kući, tako da ne bi imali kasnije veće probleme morate reagovati na vreme.

Instalacija vodovodnih uređaja: Ovo uključuje instalaciju sudopera, tuševa, kadica, vodokotlića i drugih vodovodnih uređaja. Ako želite da menjate, ugradite ili se useljavate pa vam je potrebno nešto od navedenog na pravom ste mestu i možete nas kontaktirati da mi to učinimo za vas.

Popravka i zamena bojlera:  Popravka bojlera, zamena grejača, termostata, i drugih delova bojlera, dovoljno je da nas pozovete i približno kažete u čemu je problem. Kada dođemo na licu mesta mi ćemo znati kako najbrže da otklonimo problem i pronađemo adekvatno rešenje.

Instalacija sistema za filtriranje vode: Ako želite poboljšati kvalitet vode u vašem domu, možemo instalirati sisteme za filtriranje vode. Ovaj deo je možda inovativan u našem poslu, ali sve veći broj ljudi želji da bude siguran u vodu koju pije. Tako da ako želite da postavite filter za prečišćivanje vode, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo to uraditi za vas.

Naša kvalifikacija za sve vrste vodoinstalaterskih radova je dugogodišnje iskustvo i svakodnevni rad na terenu. Ako želite brzo i efikasno rešenje koje je dugoročno onda se slobodno možete pouzdati u našu dugu praksu i poznavanje alata. Za sve informacije nas možete kontaktirati, kako bi ste nam približno opisali vaš problem. 

Popravka/zamena – kupatilo/kuhinja


Navešćemo Vam popravke i zamene u kupatilu i kuhinji koje obavljaju kvalifikovani majstori, naše kolege vodoinstalateri:

 • Zamena i ugradnja ventila;
 • zamena i ugradnja komplet ventila;
 • zamena i ugradnja virbli i gumica ventila;
 • zamena i ugradnja EK ventila;
 • servis i zamena slavine;
 • zamena baterija svih vrsta(zidne, ugradne, viseće…);
 • servis/ugradnja i zamena wc šolje (monoblok, obična);
 • servis/ugradnja i zamena vodokotlića svih vrsta (ugradni Geberit itd.);
 • zamena guma na WC šolji;
 • ugradnja ekscentra;
 • zamena zvona, plovka i cevi vodokotlića;
 • silikoniranje kada/tuš kabina;
 • zamena perlatora, ručica, rozetni, mešača, holendera;
 • zamena sifona svih vrsta.

Pored navedenih usluga, obavljamo i sve ostale koje nismo naveli.

Ostale usluge

Mašinska odgušenja

Mašinska odgušenja

Mašinsko odgušenje odnosi se na korišćenje određenih uređaja ili alata kako bi se otklonili začepljenja u vodovodnim cevima. Možemo reći da je ovo...

Postavi pitanje