Zamena i ugradnja sanitarija

Zamena i ugradnja sanitarija

Zamena i ugradnja sanitarija su ključne usluge koje se često sprovodimo tokom renoviranja ili adaptacije kupatila. U ove radove mogu spadati različiti zadaci, u zavisnosti od  vaših potreba i opisa samih radova.

Šta sve spada u zamenu i ugradnju sanitarija?

Kao prvo moramo se osvrnuti da je kupatilo savremenom čoveku neophodno i da pravilno adaptirano kupatilo može značiti mnogo toga. Savremeno življenje se ne može zamisliti bez dobro opremljenog i još bolje adaptiranog kupatila. Međutim gledano iz ugla vodoinstalatera, dobro urađeno kupatilo je jedna briga manje kasnije. Kroz kupatilo u toku dana proše ogromna količina vode, tako da je jako bitno da je sve na svom mestu i da dobro zaleže.

ugradnja sanitarija

Uključuje postavljanje WC šolje, umivaonika, kade ili tuš kabine i svih ostalog

Kroz zamenu i ugradnju sanitarija mi vam nudimo sledeće usluge

Demontaža postojećih sanitarija:

Prvi korak je demontaža starih sanitarija, uključujući WC šolju, umivaonik, kadu ili tuš kabinu. Ovaj proces može zahtevati pažljivo rukovanje kako bi se izbegle oštećenja. Ako imate dotrajalu sanitariju koja više ne funkcioniše kako treba, i želite postavku novih delova, mi vam stojimo na raspolaganju.

Priprema podloge:

Nakon demontaže, podloge poput zida i poda, moraju biti pripremljene za instalaciju novih sanitarija. To može uključivati popravke zida, postavljanje podnih obloga ili keramičkih pločica. Najbolje je na zdravoj osnovi postavljati novu sanitariju. Na ovaj način rada vi produžavate vek nove sanitarije i zbrinjavate prostor od nepotrebnih kvarova, curenja ili buđi.

Instalacija vodovodnih priključaka:

Vodoinstalateri će postaviti nove vodovodne priključke prema potrebama novih sanitarija. Ovo uključuje povezivanje cevi sa slavinama, odvodima i drugim vodovodnim komponentama. Ako su vaše sanitarije stare, to znači da možda na tržištu više ne postoje takvi tipovi priključaka ili jednostavno su stari dotrajali i neophodni su novi. Ovaj deo posla možete slobodno prepustiti nama.

Montaža novih sanitarija:

Nakon što su vodovodni priključci postavljeni, krećemo da montiramo novu sanitariju Ovo uključuje postavljanje WC šolje, umivaonika, kade ili tuš kabine i svih ostalih predviđenih delova koje želite u kupatilu.

Podešavanje i provera funkcionalnosti:

Kada su sanitarije instalirane, mi ćemo ih precizno podešavati kako bi osigurali pravilno funkcionisanje. To uključuje proveru ispravnosti slavina, odvoda, i drugih funkcionalnosti. Testiranje nakon rada je isto podjednako važno kao i sama instalacija, tako da mi naš posao uzimamo jako ozbiljno, što u vama uliva dodtanu sigurnost da je sve namešteno kako valja.

Zaptivanje i fugovanje:

Važan korak u procesu je zaptivanje i fugovanje spojeva kako bi se sprečilo curenje vode. Ovo se posebno odnosi na spojeve između sanitarija i zida, poda ili pločica.

Montaža i povezivanje dodatne opreme:

Ugradnja dodatne opreme, kao što su slavine, tuš glavice, držači sapuna, ogledala, i drugi dodaci, takođe mogu biti sastavni deo procesa. Ono što je bitno jeste da nakon svih radova vi budete zadovoljni i da sve bude baš onako kako ste vi zamislili.

Testiranje i provera curenja:

Testiranje sistema kako bi se uverili da nema curenja i da su sve sanitarije ispravno instalirane je takođe naš sastavni deo posla. Kada je sve funkcionalno mi smo obavili svoj posao, a vi možete da uživate u novom, opremljenom kupatilu.

Korisno je imati jasnu sliku o željenom izgledu i funkcionalnosti kupatila kako bi se postigao željeni rezultat. Kada nas kontaktirate i mi dođemo kod vas, jako je bitno da nam objasnite kako ste sve predvideli kako bi mi vaše zamisli sproveli u delo. Najvažniji deo posla je da vi budete zadovoljni i da sve funkcioniše u perfektnom redu.

 

Ostale usluge

Postavi pitanje