Mašinska odgušenja

Mašinska odgušenja

Mašinsko odgušenje odnosi se na korišćenje određenih uređaja ili alata kako bi se otklonili začepljenja u vodovodnim cevima. Možemo reći da je ovo tipična vodoinstalaterska usluga koja je svima potrebna u nekom trenutku. Obično se zagušenja dese kada se najmanje nadate i dolaze neočekivano ili nenadano, tako da je potrebno odmah da se reaguje. Naravno uvek nas možete kontaktirati kako bi što pre rešili i sanirali problem. Zagušenje ume biti jako neprijatno i stresno, tako da vam uvek stojimo na raspolaganju.

 

Koja mašinska odgušenja rešavamo?

 

– Zagušenje kanalizacije
– Zagušenje WC šolje
– Zagušenje sudopere
– Zagušenje slivnika
– Zagušenje lavaboa
– Zagušenje kada
– Zagušenje šahti
– Zagušenje vertikala
– Zagušenja vertikala

 

Nije važno da li se radi o stanu, kući ili poslovnom objektu, možemo ragovati i rešiti problem. Jako je bitno da nas kontaktirate čim primetite da je došlo do zagušenja ili začepljenja, kako bi se na što brži i lakši način rešio sam problem.
Kako rešavamo problem zagušenja?
Od nas možete očekivati sve vrste radova. Naše iskustvo nam dozvoljava da uvodimo više alata u funkciju, kako bi brzo i na što jednostavniji način rešili sam problem.
Korišćenje pritiska vode: Ovo je metoda koja koristi snažan mlaz vode pod visokim pritiskom kako bi se očistile cevi. Ova tehnika je posebno efikasna za uklanjanje tvrdokornih naslaga, kamenca ili blokada u cevima.
Elektromehaničko odgušenje: Kod ovakvih problema koristi se električna oprema, poput električnih odgušivača ili uređaja sa spiralnim alatima, kako bi se fizički probilo ili uklonilo začepljenje u cevima.
Vakuumski odgušivači: Korišćenje snažanog vakuuma kako bi izvukli začepljenja iz cevi. Ovakav način rešavanja problema je efikasan kod zagušenja u kupatili, wc šolji, sudoperi…
Bušenje: U nekim slučajevima, ako je začepljenje uzrokovano tvrdim materijalima poput kamenčića, moramo se potpomoći bušenjem. Naravno ovo se retko dešava, ali ako ste baš vi ti kojima se desilo onda da znate da možete da se oslonite na nas.
Ako imate problema sa začepljenjem u vodovodnom sistemu, kontaktirajte nas.  Mi smo tu da dođemo, lokalizujemo problem i efikasno ga rešimo. Bitno je samo da i vi i mi reagujemo na vreme.

U bilo koje doba dana ili noći. 365 dana u godini dežurni vodoinstalaterski servis Radovanović 00-24h po vašem pozivu odmah kreće na vašu adresu i izlazi u najkraćem m0ogućem roku.

Rešavamo sve slučajeve hitnih intervencija:

– Zagušenje kanalizacije
– Zagušenje WC šolje
– Zagušenje sudopere
– Zagušenje slivnika
– Zagušenje lavaboa
– Zagušenje kada
– Zagušenje šahti
– Zagušenje vertikala i horizontala
-U zgradama, kućama i poslovnim prostorijama

Naš profesionalni Servis Radovanović radi sve vrste mašinskih odgušenja sa profesionalnom opremom stranih svetskih proizvođača kao što su Rapid, Rems, Rotemberger

Ostale usluge

Postavi pitanje