Bojler servis 00-24h

Svih domaćih i stranih proizvođača

Radimo popravku sa originalnim delovima.

POPRAVKA   –   MONTAŽA   –   DOSTAVA   

– Svih vrsta bojlera
– Prohrom grejača
– Grejača
– Termostata (zaštitnog, radnog)
– Zamena veza za bojler
– Popravka instalacije
– Sigurnosnih ventila
– Čišćenje bojlera 

Imate problem sa vašim bojlerom. Curi vam bojler ili je potrebno zameniti termostat, grejač ili možda ceo kazan? Ne brinite, kod nas dobijate kompletnu uslugu servisa bojlera po najpovoljnijim uslovima. bez obzira da li se radi o kvaru koji zahteva intervenciju vodoinstalatera ili električara obezbedili smo vam kompletnu uslugu na jednom mestu.

Servis bojlera od 00 do 24 časa i to 365 dana u godini. Naš vodoinstalaterski servis zapošljava i električare, koji po potrebi mogu činiti tim koji će servisirati vaš bojler. Kvar na bojleru često zahteva hitnu intervenciju zbog značaja samog aparata u domaćinstvu, ali i zbog potencijalne štete i posledica koje neispravan bojler može naneti.

Ukoliko vam je potreban servis bojlera možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona od 00 do 24h svakog dana u godini jer za nas ne postoje neradni dan.

Redovno servisiranje bojlera pre svega osigurava bezbedan rad bojlera, Vašu sigurnost. Takođe, radni vek bojlera je duži.

Ostale usluge

Popravka/zamena

Popravka/zamena

Vodoinstalaterske usluge: Popravka i zamena   Usluge koje pružamo mogu biti široke i morate razumeti da nije svaki problem isti, tako da određen...

Postavi pitanje