Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd pruža različite usluge koje se odnose na instalaciju, održavanje i popravku vodovodnih sistema u domovima, komercijalnim objektima i industrijskim postrojenjima.

Ako se pitate u čemu vam sve možemo pomoći, onda pogledajte sve nabrojane stavke. Potrudili smo se da uvrstimo sve ono za šta nas možete pozvati ako se nalazite na lokaciji Novog Beograda.

Vodinstalater Novi Beograd: Usluge

Popravka curenja:Otklanjamo curenje vode iz cevi, slavina, ventila ili drugih delova vodovodnog sistema. Nije važno da li ste primetili da vam curi cev rano ujutro pre poslaska na posao ili možda za vikend, bitno je da nas odmah možete pozvati i mi ćemo po kratkom postupku sanirati problem i naravno pronaći adekvatno rešenje.

Zamena i popravka slavina:Vršimo zamenu ili popravku slavina koje kaplju, cure ili imaju druge probleme. Najčešća situacija je petak veče ili vikend, tada kreće da se čuje kapanje, koje ne samo d airitira već može da izazove ozbiljne probleme i štetu. Nema problema, vi se nazlazite na Novom Beogradu i dovoljno je da nas pozovete mi ćemo u jako kratkom roku doći i otkloniti nastalo kapanje, curenje ili neki drugi problem.

Popravka WC šolje:Ovo uključuje popravku rezervoara za vodu, zamenu ventila, otklanjanje curenja i druga održavanja vezana za WC šolju. Najčešći kvar ili probelm u kupatilu jeste zapušenje wc šolje, ne dozvolite da vas iznervira nastala okolnost oslonite se na nas i našu brzu reakciju.

Odvodnjavanje:Vodoinstalater Novi Beograd se bavi takođe problemima sa začepljenim odvodima u kuhinji, kupatilu i drugim delovima doma. Koristimo alate koji jako brzo otklanjaju nastali problem. Znamo koliko može biti neprijatna situacija ako se začepi odvod, a vi ste taman planirali druga aktivnosti. Naša brza reakcija, dozvoliće vam da nakon otklanjanja problema krenete u plairane dnevne aktivnosti.

Zamena cevovoda: Zamena starih, oštećenih ili korodiranih cevi, na ovaj način očuvavamo funkciju vodovodnih aktivnosti i štitimo vaš dom od nepotrebne dalje štete. Primetili ste da vam je cev korodirala, želite da reagujete na vreme kako ne bi došlo do daljih lančanih kvarova, nema problema. Ako se nalazite na bilo kojoj lokaciji na Novom Beograd dovoljno je da nas kontaktirate i mi ćemo doći u jako kratkom roku.

Instalacija vodovodnih uređaja:Vodoinstalater Novi  Beograd takođe instaliraja nove vodovodne uređaje, poput sudopera, tuševa, kada, vodokotlića i drugih. Ako ste planirali da preuređujete stan ili kuću i kupili ste potrebne elemente, dovoljno je da nas pozovete. Bitno je da znate da je zamena uređaje brza i rutinska procedura kod nas.

Popravka i zamena bojlera:Ova usluga uključuja popravku bojlera, zamenu grejača, termostata i drugih delova. Ako imate bilo kakvih problema sa bojlerom možete kontaktirati nas i mi ćemo u što kraćem roku da dođemo na vašu adresu na Novom Beogradu.

Vodoinstalater Novi Beograd: Usluga sa iskustvom  vodoinstalaterske-usluge.rs

Vodoinstalaterski servis novi beograd

vodoinstalater novi beograd

Želite kvalitetnu uslugu i poštovanje važećih standarda i propisa, oslonite se na nas i naše dugogodišnje iskustvo. Mi smo zahvaljujući dugogodišnjem radu stekli iskustva u svim vodoinstalatereskim radovima, tako da vam u svemu možemo pomoći kako bi se problem rešio za što kraće vreme. Redovno održavanje vodovodnog sistema može sprečiti ozbiljne probleme i produžiti vek trajanja instalacija, zato smo mi uvek dostupni i uvek nas možete pozvati gde god se vaša lokacija nalazila na Novom Beogradu.

 

Ostale usluge

Postavi pitanje